Maklum Balas

Borang Kaji Selidik

Pihak Masjid Hussain kini sedang melaksanakan kaji selidik untuk mengumpulkan maklumat dan maklum balas untuk tujuan penambahbaikan operasi, pentadbiran, fasiliti dan juga program yang dianjurkan oleh pihak masjid. Justeru, kami ingin mendapatkan kerjasama anda untuk melengkapkan kaji selidik ini agar usaha penambahbaikan ini dapat dilaksanakan dengan lebih efektif lagi.

Borang Aduan

Bagi membantu menambah baik perkhidmatan dan kemudahan Masjid Hussain, kami menghargai sebarang aduan khusus daripada anda.

Notis Perlindungan Data Peribadi & Borang Kebenaran

Kami menghargai privasi dan data peribadi anda. Klik di sini untuk membaca Notis Perlindungan Data Peribadi Masjid Hussain.

Bagi individu berumur 18 tahun ke bawah, anda perlu mendapatkan kebenaran daripada ibu bapa/penjaga yang sah terlebih dahulu sebelum mengisi Borang Kaji Selidik. Klik di sini untuk mengisi Borang Kebenaran.